Predsedniku Jedinstvena Srbija - Jagodina

Draganu Markovic

 

Grupa Gradjana sela Batinca ovim putem se obraca Vama da nam pomognete u namerama da ostvarimo svoja gradjanska i ljudska prava a u vidu pomoci oko asfaltiranja puta u selu.

Obracamo se vama zato sto smo u zacaranom krugu opstinske birokratije olicene u Predsedniku Opstine Cuprija Borivoju Kalabi koji je izabran na ovu funkciju sa liste Jedinstvena Srbija.

Prinudjeni smo na ovaj vid ostvarivanjem svojih prava zato sto je zloupotreba Predsednika Opstine tako komplikovana da moze da se smatra jedinstvenom, a ne zelimo da razmisljamo da je to zbog toga sto smo “Vlasi koji imaju para“ – kako se to govori u okruzenju Predsednika Opstine.

Naime, nama je uplacena izvesna kolicina novca za preasfaltiranje asfaltnog puta koji postoji od Cuprije do Doma Kulture u Batincu.

Za taj put u svojoj celokupnoj duzini Opstina Cuprija je obezbedila putem kredita 3.400,000 dinara.

Preduzece koje je posao dobilo na tenderu nije obavilo svoj posao po ugovoru koji je zakljucen vec je ostavilo deonicu od ulaska u selo do Doma Kulture neuradjeno.

Za taj deo puta koji nisu uradili od nas je trazeno da sakupimo novac po sistemu 50% - 50% . Pocelo se sa 18.000 Evra da bi do pre par dana iznos pao na 5.000 Evra u gotovom.

Kako smo misljenja da ovakav nacin ponasanja Predsednika Opstine Borivoja Kalabe vredja sve nas kao ljude a ima i oblike korupcije, molimo vas da preduzmete odredjene mere prema coveku koji je iz vase stranke a mi cemo cekajuci vasu reakciju u neko skorije vreme, razmisljati da protiv Predsednika Opstine Cuprija podnesemo i odredjenu krivicnu prijavu za zloupotrebu sluzbenog polozaja.

Smatramo da niste zaboravili da je vasa stranka „Jedinstvena Srbija“ dobila dva mandata po cetiri godine u Batincu.

Unapred zahvalni, grupa gradjana Batinca

 

 

Osoba ispred grupe gradjana je:

_________________________________

 

Batinac

Dana: ______________________

 

VIC DANA